Pokročilé techniky obchodního vyjednávání

 

 

 

V sobotu 21. ledna 2017 byla venku strašná zima. Přesto jsme se brzo ráno a v dobré náladě sešli spolu s obchodníky společnosti Engel & Völkers, abychom celý den rozvíjeli jejich prodejní dovedností. Pracovní skupinu tvořili výhradně zkušení obchodníci, a proto byla výkonnostní laťka  nasazena hodně vysoko. Školící program byl sestaven pouze z pokročilých vyjednávacích, prodejních a prezentačních technik.

Společnost Engel & Völkers je mezinárodní poradenská a makléřská společnost, která se specializuje na prodej a pronájem prémiových nemovitostí.

Z pohledu lektora bylo příjemné sledovat zaujetí, pracovitost a dobrou vůli, s jakou obchodníci k tomuto školení přistoupili. Navzdory zvolené úrovni obtížnosti, probíhalo školení velmi hladce a v uvolněné atmosféře. Je radost rozvíjet angažované profesionály.

Naše extra poděkování patří panu Michalu Knihovi, který kromě svého zapojení do rozvojových aktivit stihl během školení udělat i řadu velmi hezkých fotografií.

 

 

 

 

Rozum je důležitý při výběrů cílů a pracovních postupů, emoce při jejich prosazování. Kreslím, píšu, tvořím a organizuji. Ale hlavně, svou prací se bavím.

Vendula Hemzalová

copywriter a designer

Reference